Måååndag...

Hej igen!

NI mår bra!? Härligt hurrni! ;)
Jag mår väl som jag brukar, sådär halvkasst, tycker inte om plugget i skolan, men just nu sitter jag hemma hos pojkvännen min, och då mår jag såklart jättebra! Det är där jag hör hemma liksom :) Hos min lilla ängel. Han kom hem från Gotland i söndags, han kom hem till mig då, han överraskade mig, sånt gillar vi! Och vet ni vad!? :D Han sov hos mig igår också, till idag faktiskt, sånt gillar vi ännu mer! ^_^  Han tyckte om min överraskning också :D Jag hade ju klippt mig! Fy fan vad fint det blev! Älskar det! Det gjorde faktiskt han med :)

Jaa, livet knallar väl på som vanligt annars. Inte långt kvar till avsutningen nu, det är skönt... Det jobbiga är bara att man ska ju ha på sig något hyffsat snyggt också. Jaja, vi får se vad det blir den här gången, I värsta fall samma klänning som förra året.... Ingen kommer väl iallafall ihåg vad jag hade då, så vad spelar det för roll egentligen? Jag bryr mig inte så mycket om jag ska vara ärlig, det som jag tycker spelar roll är när man tar studenten, då kan man väl ändå klä upp sig. Hur fan kom jag igen på det här nu, jag snackade ju om hur det var med mig, men jaja, nu hr ni fått veta lite om klädsel vid skolavslutningar... jag måste ändå kila nu. pöjken kallar ;)

Hadé Superdupermegabra! Hejhopp! 

En Pojke

En Pojke

Det här... Det här är nog den personen jag tycker om mest! Varje gång jag säger till honom:
"Jag älskar dig! Jag lämnar dig aldrig min älskling! Min Pojke..."
Så menar jag det verkligen till 110 %! Han är underbar, en riktig Pojke! En sån som han borde alla få träffa någon gång i sitt liv. Det är det värt! Jag lovar ;) Ni kan väl ge honom en chans iallafall?

Han är på Gotland nu, vilket betyder att jag inte får träffa honom på hela helgen, vilket jag inte tycker om!
Nej, sånt gillar vi inte! Han får en överraskning när han kommer hem iallafall ;P Hoppas bara att han gilalr det, jag gillar det iallafall, han älskar ju mig, så han slutar ju inte att göra det om han inte gillar det, jaja, det är bara att vänta och se. Jag väntar...

Vi syns hurrni, Buss och Kran!

Dagar...

Dagarna går fort nu förtiden. Känns inte riktigt som de har gjort det förut, men jag klagar inte! Absolut inte! Längtar till sommarlovet nu.

Mitt liv har aldrig kännts såhär bra förut! Det känns som om jag verkligen är omtyckt... det ä en härlig känsla kan jag ju tala om... Tänk dig att vara riktigt älskad och omtyckt... ja, det är en obeskrivlig känsla....

Det är får vara mitt andra korta inlägg. Hejhopp!

äsch...

Livet Leker, låt det lekas... det förtjänar det ibland... du också skulle jag tro...
 
Jag lever mitt liv och livet lever sitt...