That's me...

...and it's nothing you can do about it!
image44

Tack Jimmy för bilden, du är en helt sjukt fin och underbar person, så jäkla glad som träffat dig! Du gör mig galet glad asså! :) Tack för att du finns!

Apoloqize

Det finns ingen mer grym låt! Shit vad bra den är!! Lyssna och njut, kan inte säga mer... men på egen risk, tårarna rinner lätt...

http://www.youtube.com/watch?v=k8A4gy9Lbjg

^^

Jag måste bara få säga att jag är så Jävla glad :) Allt är verkligen på topp just nu :)  Sommarlovet är bara runt hörnet och snacka om nya vänner man fått :) Och min operation, hur bra gick inte den också!?
Sen har jag min stora kärlek som jag älskar över allt annat, tack för att du finns och håller mitt humör uppe :)

JAG ÄR SÅ HIMLA GLAD! :D

Operation!

Scary shit! Imorrn smäller det! Imorrn gör jag min efterlängtade käkoperation! nu vet jag inte om den är så efterlängtad längre :P nerverna tar snart kål på mig! Men allt kommer säkert bli så bra så! som alla säger...
nej men det kommer säkert bli jättabra :) det enda jag saknar är min kära, söta, fina, älskade Robin! Men han kommer nog hem när jag mår lite bättre och preics fått komma hem från sjukhuset. Det blir tajmat jättebra! :) Saknar honom så!

Asså tiden har ju gått så sjukt fort... jag fick liksom veta våren 2005 att jag skulle operera mig våren 07.. jag tyckte det inte var alls länge sen jag fick reda på att jag skulle gå igenom den här operationen.. tiden har ju bara flugit iväg! Jaja, men så brukar det alltid vara...

Ni får gärna komma och hälsa på mig sen när jag ligger hemma :) Ni får väl kolla läget ochså så jag inte mår jättedåligt så jag knappt kan säga hej :P om jag ens kan kunna säga nått över huvud taget! Nej, men det hoppas jag att jag kan :) Jag kommer sakna er alla jättemycket! Tänker på er när jag ligger och har dödtråkigt i min säng hela dagarna!

Men ni får ha de megabra nu! Kämpa för fasen! Sommarlovet är precis bakom knuten, Kör järnet i skolan nu så kommer det kännas skitbra sen! Ni är vikingar hela högen! :)

Tänker på er alla! PUSS och KRAM!   I'm soon back on track!  ;)