:)

Jag skriver än en gång, otroligt...
Jag är EXTREMT hes, och faktiskt är det en aning roligt :P Jag låter mer, självsäker :P Haha, okej, hur man nu låter det vet nog ingen :P hehe, menmen, har legat och kollat Heroes hela dan idag, det är Maraton mellan klockan 11.30 till 22.35 idag :D:D hur många jälvar timmar som helst :P Men OJ damn vad den serien är bra, det är stark att jag kunnat slitit mig från TV till datorn ;P Fast nu sitter pojkarna Robin och Jakob och lirar Fifa08 på PS2 och jag fick ta mig hit. Det är skoj det med. fast inte lika skoj som GuitarHero :D Det är reallyfun! ^^

Imorrn ska jag rida Limerick! Han är SÖÖÖTT!! ^^ Så det ska bli kulkul :)
Annars ska jag nog bara dega imorrn... är riktigt trött. men nu ska jag sluta skriva :) 

Godkväll alla kära!
 

Sjuk

Jag är sjuk, och piss vad det suger. tänkte blogga tidigare idag, men jag pallar itne riktigt, jag uppdaterar ganska sällan, jag tror det beror på att jag tror att ingen läser min blogg, så nu känns det som om jag skriver till mig själv... helt meningslöst.

Men måste iallafall påpeka att det var 1 år och 10 månader med älsklingen igår :) Älskar dig!!!

Skolan går faktiskt ganska skit... jag VILL vara bra i skolan, men jag lyckas ju inte :( Vet inte vad jag ska ta mig till, nån som kan hjälpa mig? Behöver allt stöd jag kan få just nu.

Ridningen då, jodå, den går framåt, kom som sagt 3:a på min första tävling någonsin, så nu får jag faktiskt vara lite stolt över mig själv! ^^  KM dressyr snart också :D vill ha dem hästar som alla andra ska ha... så kommer väl inte få rida på nån av dem på lektionerna...

:D

Klubbmästerskapen i Hoppning torsdagen den 11/10!

JAG KOM 3:a!!! :D:D

och stort jävla tack till Ellionor som fick mig att vara med! Och till Maria, som trodde på mig till 100 %!! Och till Sara som ställde upp och hejade på mig! Ni är bäst tjejer!! Kunde aldrig klarat det utan er!!

Nästa gång ses vi på Dressyren! ;)

ÄLSKAR ER!!